Misija i vizija

Težimo…
Cjelovitoj klimatizaciji, hlađenju ili grijanju svih prostora, malih ili velikih, s maksimalno ostvarenom ugodom te optimalnom potrosnjom energenata uz OČUVANJE okolisa.
Postižemo i njegujemo uzajamno povjerenje i postovanje u odnosu s nasim partnerima i krajnjim korisnicima, po nacelu “prije bih izgubio novac nego povjerenje”.

…životu ispunjenom opustajućom klimom…
Od pocetka djelovanja nas cilj jest suradnja kojom pružamo “održivu” udobnost i bezbrižnost, pronalaženjem idealnih nacina za reguliranje temperature, kretanja i cistoće zraka.
Odabirom nasih brandova, kao generalni zastupnik, obvezujemo se na trajnu brigu o njihovom kontinuiranom i nesmetanom radu i jamcimo za dostupnost rezervnih dijelova kroz sljedećih 10 godina.

…kroz…
…zastupanje i prodaju, projektantsku suradnju, savjetovanje pri odabiru opreme, servis i održavanje, i ono najvažnije ispunjavanje svojih obećanja, u smislu dovrsavanja svega zapocetog do kraja, ne ocekujući da to netko drugi obavi umjesto nas.
Uocavamo i rjesavamo i one probleme za koje smatramo da ih je potrebno rijesiti, bez potrebe da nas se upozori na to.

Danas je Deltron sinonim za uspjesnu distribuciju vrhunskih svjetskih brendova klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, AZURI i Thermoscreens (visokokvalitetnog europskog proizvođaca zracnih zavjesa).