19Jun 2015

GREE  – AVION OD KLIME

 

Avion od klime

 

Prognostičari najavljuju ekstremno vruće razdoblje. Čime se najbolje hladiti ovo ljeto?

Širom svijeta preko 100 milijuna ljudi koristi klima uređaje proizvedene u GREE tvornicama. GREE je, zahvaljujući tome što je priznat od strane korisnika, postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu, a velika GREE obitelj raste iz dana u dan.

Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika. GREE godišnje proizvede 60.000.000 kompleta klima uređaja kućne serije i 5.500.000 komercijalnih klima uređaja. Svaki treći klima uređaj koji se proda u svijetu proizveo je GREE. Kao lider na tržištu klimatizacije, GREE je ujedno i jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“, međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda. Pored toga, već 20 godina se nalazi na listi Top 100 tvrtki u Kini.

Konstantnim ulaganjem u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika postali su uzor mnogim kineskim tvrtkama koje uspješno razvijaju nove proizvode, koji nisu samo proizvedeni, nego i dizajnirani te razvijeni u Kini.

 

U-crown desno                             U-crown livo

 

 

 

 

 

Zašto je GREE U-Crown klima uređaj avion od klime?

►Prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora.

►Ima razinu zvučnog tlaka od samo 19dB(A).

►Pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature.

►Zimi će jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

►Koristi tehnologiju efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru.

►Standardno je opremljen lokalnim Wi-Fi upravljanjem, tako da se klima uređajem može upravljati mnoštvom dodatnih funkcija u dometu GREE Wi-Fi mreže.

►Besprijekoran dizajn klima uređaja te ispuh zraka u vertikalnom rasponu   od  180° omogućuje ugodno hlađenje i  sprječava „puhanje zraka u glavu“.

►Napravljen je od najkvalitetnijih materijala s izvrsnom završnom obradom uz otvor istrujnog krilca od samo 0,3 mm kada uređaj ne radi, što doprinosi zaobljenom, glatkom i modernom dizajnu bez oštrih bridova i utora.

Avion od klime svojom izvedbom zadovoljava najzahtjevnije korisnike, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama te ugodnom strujanju zraka pogodan je i za najosjetljivije među njima  (djecu, starije, bolesne…)

Za one koji žele da im ovo ljeto bude ugodno i da nesmetano uživaju u životu ispunjenom opuštajućom klimom nema boljeg uređaja!

U-crown

 

23Feb 2015

Gree ULTRA Serija – protočna dizalica topline zrak-voda

Protočna Dizalica Topline Zrak-Voda
Temperaturni raspon: od -28°C do +46°C

Protočna dizalica topline zrak-voda je razvijena u inozemstvu prije preko 20 godina i koristi se širom Europe, SAD-a, Australije, Japana i drugih razvijenih zemalja i regija. Ipak, dizalica topline je ušla na kinesko tržište prije nekoliko godina. Danas je GREE razvio Ultra seriju dizalice topline i to vrlo uspješno, a sve zahvaljujući prednostima odjela za istraživanje i razvoj te znanstvenim istraživačkim fondovima. Upoznajmo se s glavnim aspektima Ultra serije dizalice topline:

  • Usporedba dizalice topline zrak-voda i standardnog bojlera

Dizalica topline zrak-voda je nova vrsta učinkovitog grijanja ili ekološkog grijanja koji štedi energiju. Kada je riječ o zagrijavanju iste količine vode na istu temperaturu, potrošnja energije dizalice topline je 1/4 potrošnje električnog bojlera, 1/3 potrošnje plinskog bojlera ili 7/10 solarnog bojlera. Dizalica topline zrak-voda je visoko učinkovita, štedi energiju, ekološki je prihvatljiva, ne zagađuje te je pouzdana.

  • Usporedba Ultra serije protočne dizalice topline zrak-voda i drugih protočnih dizalica topline zrak-voda
  1. Aplikacija u širokom rasponu temperatura okoline: ULTRA serija dizalica topline može raditi stabilno u rasponu temperatura okoline -28°C ~ +46°C. Štoviše, najviša temperatura vode koju može doseći jest 70°C, a COP faktor može biti i preko 5. Klasične protočne dizalice topline zrak-voda na tržištu mogu raditi u rasponu temperatura okoline od -10°C ~ 43°C i najveća temperatura vode može biti 60°C.
  2. Inteligentna tehnologija upravljanja: Ultra serija dizalice topline koristi ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R410A kao radni medij, kontinuirano apsorbira toplinu niske razine energije iz zraka i pretvara je u korisnu visokovrijednu toplinu koja se oslobađa u vodi kako bi se stvorila topla voda, posjeduje četveroputni ventil s reverzibilnom tehnologijom odmrzavanja jedinice, ima kontrolu trenutnog grijanja preostale vode, sustav upravljanja koji štedi energiju, te ostale inteligentne funkcije.
  3. Visoki stupanj zaštite: Ultra serija dizalice topline ima zaštitu od visokog i niskog pritiska, zaštitu od pregrijavanja, zaštitu visokog i niskog pritiska na vodenoj strani, prevenciju zamrzavanja i ostale zaštitne funkcije.

Zahvaljujući ovim prednostima, GREE Ultra serija protočne dizalice topline zrak-voda je postala dizalica topline s najvećom uštedom energije, najvećom učinkovitošću, ekološki je najprihvatljivija i najsigurnija je dizalica topline koja se trenutno može naći na tržištu.

22Sep 2014

Deltron web je doživio remake. Pratite nas na nasoj Facebook stranici i na nasem YouTube kanalu.