O nama

tvrtka deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

od 1999. godine, tvrtka deltron d.o.o. je postala generalni zastupnik i uvoznik renomiranog svjetskog proizvođača klimatizacijske opreme mitsubishi electric, a od 2010. godine. postaje generalni zastupnik i uvoznik klimatizacijske opreme gree, najvećeg specijaliziranog proizvođača klima uređaja u svijetu. 2014. godine deltron je započeo sa distribucijom visokokvalitenih i energentski učinkovitih klima uređaja azuri.

deltron čini život svojih potrošača jednostavnijim. distribuira isključivo vrhunske uređaje koji se gotovo nikada ne kvare, praktični su za montažu, održavanje i uporabu.
najveću snagu deltrona predstavljaju njegovi sposobni i predani zaposlenici. uz moderan i kvalitetan uređaj, najvažnije je imati iskusnog i pouzdanog partnera koji svaki problem rješava s lakoćom.

deltron svakodnevno kreira slobodno vrijeme za svoje partnere i potrošače. svaki gree, mitsubishi electric i azuri klima uređaj ugrađen ove godine znači manje posla i više odmora narednih godina.